Lägga klickgolv, hur svårt kan det vara?

Du har köpt dina drömmars fritidsboende utanför Stockholm. Visst är det lite slitet och nya golv är ett måste. För de gamla heltäckningsmattorna gör sig föga bra i annat än totalt mörker.

Du är inte ensam om du köpt fritidsboende runt Stockholm. Allt fler uppskattar att kunna tillbringa mer tid i naturen och kunna ha en oas att åka till året om. Samtidigt så är det sällan palats du kan få tag i utan snarare ett ruckel som behöver sig ett ansiktslyft. Som tur är finns det många ställen du kan köpa billiga golv runt Stockholm.
Klickgolv är moderna och finns i de allra lägsta prisklasserna. Så det behöver inte bli så dyrt med nya golv. Tycker du det verkar svårt att lägga golv kan du alltid kontakta en golvläggare. Men hur svårt är det att lägga golv?

Lägga golv är pilligt men inte omöjligt

De flesta som har lite tid och är någorlunda envisa kan lägga ett klickgolv. Visst blir det gärna lite spill första gångerna och du lär inse vikten av att mäta och beräkna. Har du någon som kan programmet CAD i din bekantskap så kan du försöka övertyga hen om att rita upp golvet.

Det är rekommenderat att ta sig en titt på hur du lägger golv på nätet. Välj gärna en pedagogisk video som förklarar steg för steg som du sedan kan följa. Tycker du fortfarande att det verkar krångligt så har du många golvläggare att välja mellan i Stockholmstrakten.