Vi

Vi är ett gäng drivna personer som samtliga arbetar inom olika områden – och har olika befattningar. Vår vänskap är den röda tråd som löper mellan oss och i övrigt så är vi som människor är som mest: vi har familjer, vi har intressen och vi är ständigt på jakt efter nya utmaningar. Det senare ligger till grund för den här sidan. Vi tänker att vi säkerligen är långt ifrån ensamma om att vilja lära oss nya saker och skaffa oss nya kunskaper.

Det vi vill veta mer om, det ska vi också ta reda på – och skriva om här på sidan.

Du som läsare kan således luta dig tillbaka och läsa om våra tankar, våra idéer och om den fakta vi presenterar. Det kan handla om hur hemstädning fungerar för en vanlig småbarnsfamilj, det kan handla om renoveringar och hur man ska agera i samband med att ett projekt planeras och sjösätts – men det kan även handla om juridiska spörsmål: vad händer om man misstänks för ett narkotikabrott, hur fungerar en vårdnadstvist och varför ökar tvister om dolda fel i hus?

Utöver detta kommer vi säkerligen även att skriva mycket om träning, välmående och hälsa. Det är saker vi brinner för och inom detta så kan vi även exempelvis skriva om tandläkare, om naprapater eller om hur man, genom en psykolog, kan ventilera sina tankar och därigenom må lite bättre. Vi backar inte för tuffa ämnen och vi tar oss även an mer vardagliga frågor. Kort och gott: vi kommer att skriva initierat och passionerat om allt som intresserar oss. Välkommen!