Sälj överblivna lastpallar

Det bara drösar in lastpallar till ditt lager, men inga åker iväg igen. Därför sitter du nu på en mängd lastpallar som du inte vet vad du ska göra av. Varför inte sälja lastpall och tjäna en slant?

Lastpallar är det vanligaste emballaget som finns. Så fort som det är något lite större, eller en mängd av mindre saker som ska fraktas, så brukar man använda sig av lastpallar för att lasta alltsammans på. De flesta och de vanligaste lastpallarna är EU-pallarna. Det är en slags stabila pallar i trä som håller måtten 80 centimeter gånger 120 centimeter. Det är också den typen av pall som har högst andrahandsvärde, och som kostar mest att köpa in. Men det finns en hel del andra typer av pallar, som alla ska kunna att lastas på och förflyttas med hjälp av truckar.

Lastpallar på marknaden

Om du har en fabrik som ska skicka iväg gods så behöver du en mängd olika pallar. De kan du köpa från ett företag som har som affärsidé att sälja lastpall till andra företag. Det kan vara lastpallar som är helt nya eller så kan det vara de som är begagnade. För lastpallar har en så pass stor andrahandsmarknad att det är vanligt att man säljer sitt överskott av lastpallar tillbaka till dem man har köpt dem av. Eller så kan det vara så att man endast är mottagare av lastpallar och kan tjäna en slant på att sälja lastpallar till företag på den marknaden.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt