Cateringfirma – låt mamma slippa ta hand om alla önskemål om specialkost

En cateringfirma kan lösa många problem. Både för brudar, brudgummar och deras mammor som var tänkta att laga maten till kräsna och allergiska gäster.

Hur många allergiker kan det finnas på ett och samma bröllop? Ganska många, brukar det visa sig när önskemålen om specialkost rasslar in i samma takt som OSA-svaren. Den brud eller brudgum som hade tänkt anlita sin mamma till att laga bröllopsmaten brukar ångra sig efter det tredje önskemålet om paleo-diet.

Som tur är finns det en enkel lösning på problemet. Och det är att lägga över det på någon annan. Nämligen en cateringfirma. I dag kan alla professionella cateringfirmor värda namnet anpassa sina menyer efter även de mest krångliga bröllopssällskap. Se bara till att du är tydligt med alla önskemål när du lägger in din beställning.

Cateringfirma i mindre stad klarar även vegansk mat

Du som letar efter catering i Örebro har flera förstklassiga alternativ. Det gäller även dig som ska göra specialbeställningar. Det var länge sedan som vegetarianer, veganer och glutenallergiker bara höll sig till Stockholmsområdet. I dag finns en stor medvetenhet om kost och diet även ute i landet, som till exempel i Örebro.

Om du verkligen vill att din mamma ska känna sig delaktig i planerandet av bröllopsmaten, kan du bjuda in henne till en sittning när ni går igenom alla gästers särskilda önskemål. Hon kommer inom mycket kort bli själaglad över att slippa ha ansvaret för den surdegen. Kanske kommer hon till och med ringa upp cateringfirman själv?