En rörmokare i Stockholm är en allkonstnär

Den som arbetar som rörmokare i Stockholm har en bred kompetens. Med en lång teoretisk och praktisk utbildning hanterar de det mesta inom VVS-området.

Hur skulle samhället fungera om det inte fanns skickliga rörmokare att tillgå? Vi skulle bli strandsatta helt enkelt. Ibland kallas rörmokare för VVS-tekniker, men vad innebär egentligen beteckningen VVS? Jo, den står för värme, ventilation och sanitet. En rörmokare ser till att värme dras fram till radiatorer och golvvärmeslingor. Rätt luftmängd ställs in för in- och utflöde för ventilering av ett rum eller en bostad. Och inte minst ser en rörmokare till att avloppet i kök, toalett och badrum fungerar.

Att som hemmafixare dra in rör för värmeledning och avlopp är inte att rekommendera. Sådana arbeten ska göras av en certifierad rörmokare. Den som råkat ut för vattenläckage vid något tillfälle vet att detta är ett skräckscenario. Mängder av vatten kan flöda in på kort tid och skadorna blir betydande.

Rörmokare i Stockholm för nytt uppvärmningssystem

Det äldre hus du köpt behöver renoveras. Oljepannan i källaren ska bytas ut och istället ska bergvärme med värmepump installeras. Att värma ett moderniserat hus med fossila bränslen är helt otänkbart eftersom familjens medlemmar är miljömedvetna. Dessutom kostar det alldeles för mycket. Du vet att en rörmokare i Stockholm kan göra en installation för bergvärme.

Firman med rörmokare i Stockholm som du kontaktar, föreslår att du även ska lägga in värmegolv i ert vardagsrum. “Framledningstemperaturen till golvet och radiatorerna ska vara olika, men vi ställer in värmepump och shunt så att allt fungerar”, säger rörmokaren.

Ta reda på mer om en rörmokare, gå till denna sida: stockholmsrörmokare.se