Räddaren i nöden – en låssmed i Järfälla

Hur ska du göra ifall du kommer hem och upptäcker att du tappat dina nycklar? Ska du prova att sova i bilen eller ska du ringa på hos din sovande granne? Eller ringa en låssmed i Järfälla?

Vem hade väl trott att den där räddaren i nöden, den som kommer på en vit springare med fladdrande hår och gnistrande vita tänder, skulle visa sig att vara en helt vanlig låssmed i Järfälla. Men nu när du står där, trött och hungrig och bara vill få komma in i ditt hem, ja, då är det precis en riddare som låssmeden visar sig vara. Hjälpen som kommer när du råkat slarva bort dina nycklar och inte har en kotte som kan hjälpa dig. Förutom låssmeden, då.

Låssmed med speciella kunskaper

Som låssmed är det viktigt att man kan öppna lås men även att man kan tillverka nycklar. Och det händer då och då att man även måste vara lite psykolog och stötta den som står där och inte kan komma in i sitt hem. Förutom de kunskaperna är det också viktigt att man kan sålla vad som är akut och vad som kan vänta lite. För om du gått ut med soporna och har en kastrull på spisen, ja, då kan du inte vänta i timmar på en låssmed. Men om du har en förrådsdörr som knasar lite, fast att den ändå går att låsa. Då kanske du kan få hamna på låssmedens långa väntelista. Läs mer om låssmed på denna webbsida: låssmedjärfälla.se

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt